diumenge, 15 de juny del 2014

Ferm-los saber que ni la volem ni la necessitem

1 - QUI ÉS L'EMPRESA ESCOLLIDA PER A LA FUTURA GESTIÓ DE LA PLANTA?
Es tracta de l'empresa SIG RENOVABLES S.L., amb oficines a Valènica i instal·lacions industrials al parc tecnològic de Paterna. Dedicada a la gestió i transformació de productes agropecuaris així com a la comercialització d'energies renovables. Va ser constituïda l'any 2009 i el seu administrador únic és el senyor ALFONSO MARSAL MATOSES. Al mateix temps aquesta empresa està participada per una altra, que és a la vegada l'única sòcia. Es tracta de l'empresa MER CALDERA S.L., propietat del senyor FRANCISCO MIGUEL SORIA CASES.

PER A QUÈ CREAR UN EMPRESA NOVA CONSTITUÏDA AL SEU TEMPS PER UNA ALTRA ÚNICA EMPRESA?

2 - QUI ÉS L'EMPRESA PROPIETÀRIA DELS TERRENYS DE LA FUTURA PLANTA?
Es tracta de l'empresa GRASAS VALENCIANAS S.L. amb seu a Beniparrell. Dedicada al comerç de greixos i farines d'origen animal així com a la gestió, transformació, valorització i eliminació de subproductes animals. Està donada d'alta amb el codi IAE 4222: farines de subproductes animals per a l'elaboració de pinsos. El seu director executiu i administrador únic és el senyor FRANCISCO MIGUEL SORIA CASES (quina casualitat!). L'empresa no té accionistes, ni participacions ni... empleats!

PER QUÈ SI EL PROPIETARI DELS TERRENYS TÉ UNA EMPRESA QUE POT REALITZAR LES ACTIVITATS DE LA PLANTA CREA UNA ALTRA EMPRESA PER A L'OCASIÓ?

I SI LES RESTES DELS ANIMALS MALALTS FOREN EMPLEADES DE NOU PER A FER PINSOS?

3- QUI ÉS AQUEST SENYOR QUE HI HA DARRERE DE LA FUTURA ACTIVITAT EMPRESARIAL A LA PLANTA DE LA POBLA?

El senyor FRANCISCO MIGUEL SORIA CASES és administrador d'almenys quatre empreses: GESTIÓN DE INVERSIONES RENOVABLES VALENCIA S.L., ALTRANS GESTIÓN ESPAÑA S.L., GRASAS VALENCIANAS S.L. i MER CALDERA S.L.. Amb aquestes tres últimes, l'any 2012 (l'últim que tenim dades), va obtenir ingressos per damunt d'un milió d'euros, mentre que només comptava amb un total de tres empleats. És així mateix Director General i Mànager Financer de VALGRA S.A., fàbrica de productes per a l'alimentació d'animals de granja.

ANEM A DEIXAR QUE ENS VINGUEN AMB EL XANTATGE DELS LLOCS DE TREBALL?

4 - QUINES CONNEXIONS EXISTEIXEN ENTRE FRANCISCO MIGUEL SORIA CASES, CONSELLERIA I EL PARTIT POPULAR?

El projecte va ser aprovat en secret per l'alcalde Natalio Navarro i l'informe tècnic favorable apareixia dues setmanes abans de perdre el seu càrrec. GRASAS VALENCIANAS S.L. pagà al consistori 12.000 € d'impostos d'una obra valorada en 360.000 € de la qual no existeix cap llicència d'obres. Davant l'oposició dels municipis, Conselleria va atorgar al projecte Declaració d'Interés Comunitari (DIC), sense alguns dels documents que la pròpia llei exigeix, entre ells els Informes d'Impacte Ambiental.

PER QUÈ TANTA PRESSA, SECRETISME I TRACTE DE FAVOR PER PART DEL PARTIT POPULAR I CONSELLERIA CAP A AQUEST SENYOR?

QUIN PROFIT PODEN OBTENIR L'ALCALDIA I CONSELLERIA PER A APROVAR-HO TOT DE MANERA TAN IRREGULAR?

Evidentment, des de l'Assemblea Veïnal Contra la Planta, no podem respondre a la majoria de preguntes que llancem, les coses ja estan pensades per a que les decisions importants es prenguen d'esquenes al poble. Però tenim la possibilitat de llançar-les i això ja els incomoda, perquè deixen entreveure que el que porten entre mans és un merder de proporcions considerables.

En qualsevol cas sabem per experiència que llançar preguntes a l'aire no va a ser prou per aturar aquesta nova imposició del poder. Per això, des de l'assemblea, busquem una nova via de pressió per a que ajuntaments, Conselleria i empreses es donen per assabentades que la Vall d'Albaida no vol aquesta infraestructura i exigim el seu posicionament públic i clar al respecte.

Per al proper DIJOUS i DIVENDRES 19 i 20 de juny, convoquem un CAMPANYA D'ENVIAMENT MASSIU de FAXOS I COL·LAPSAMENT DE LA LÍNIA TELEFÒNICA DE LES 4 EMPRESES QUE DIRIGEIX EL SENYOR FRANCISCO MIGUEL SORIA CASES (ja que totes comparteixen un únic número de fax i telèfon). Encoratgem al personal per a que recolze l'acció enviant faxos o tocant per telèfon i fent arribar el seu missatge de rebuig a la construcció de la planta.

DIJOUS I DIVENDRES 19 i 20 de juny de 9:00 a 14:00 
enviament massiu de faxos i col·lapsament de la línia telefònica:
TELÈFON: 96.120.07.16
FAX: 96.120.10.43

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada