dilluns, 15 de setembre del 2014

Conselleria es "desmascara" amb els interessos del sr. Francisco Miguel soria Cases i es posiciona en contra de la Vall d'Albaida


L'Assemblea Veïnal ha estat fent una campanya exigint que tots els partits polítics de la Vall d'Albaida es posicionen públicament en Contra de la Planta de Residus Animals.

Ho podeu seguir a la pàgina de facebook, o als Twuits  #‎VolemSaber#‎noalaplanta#‎lavallneta.

Aquest divendres passat 12 de setembre, el Levante va publicar la següent notícia "El Consell niega que la Planta de la Pobla del Duc sea <<un vertedero de animales>>" dedicant molt de esmero en desmentir les al·legacions presentades tant dels ajuntaments afectats com de la gent més preocupada amb el tema. La cosa està que ningú ens pot confirmar el que Conselleria diu i que per descontat no tenen amb consideració l'efecte contrari de la Planta per part de les poblacions ja que ho senten com a una imposició, què ningú ens ha preguntat, que ningú ens pot garantir el contrari de la informació que disposem respecte a aquesta infraestructura i que ningú parla amb claretat per informar dels interessos reals del sr. Francisco Miguel Soria Cases i del Govern Valencià.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada