diumenge, 29 de març del 2015

Caravana de cotxes contra la planta de residus animals

Aquest matí ha tingut lloc una caravana de cotxes convocada per l'Assamblea Veïnal contra la Planta de Residus Animals, que ha sigut un èxit. Durant quasi dues hores s'ha entorpit al trànsit de vehicles per la carretera CV-60 entre les poblacions de l'Olleria i Terrateig, primer en un sentit de la marxa i després en l'altre. S'ha aconseguit així visibilitzar el rebuig social que la imposició d'aquest projecte ha despertat en bona part del veïnat de la comarca.

Tot i l'actitud tranquil·la i pacífica de la caravana, la Guàrdia Civil de Tràfic ha actuat amb actitud intimidatòria, avançant als vehicles per la dreta a gran velocitat i posant en perill la seguretat dels vehicles. A més a més ha fet aturar-se a diversos participants, acusant-los de que circulaven per davall de la velocitat permesa (50km/h). Tot i que no tenien cap radar per poder demostrar aquest fet, han fet un assetjament continu fins al final de l'acte.

Des de l'Assemblea Veïnal mostrem el nostre rebuig front a l'actitud prepotent dels agents de la Guàrdia Civil de Tràfic. Denunciem que es tracta d'un intent de criminalitzar la protesta, al que es farà front de manera conjunta, afrontant les possibles sancions administratives que es puguen derivar de l'actuació dels agents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada