divendres, 24 d’abril del 2015

S'obri un compte corrent per recaptar fons per a les multes imposades a la Caravana contra la Planta de La Pobla del Duc

L'Assamblea Veïnal conta la Planta de Residus Animals de La Pobla del Duc ha posat a disposició de la ciutadania un compte corrent per a recaptar donacions amb què fer front a les sancions que la Guàrdia Civil ha imposat als conductors que el passat diumenge 29 de març de 2015 participaren amb els seus vehicles en la Caravana de protesta contra la instal•lació d'esta la Planta.
Desenes de cotxes, motos i bicicletes participaren l'últim diumenge del mes passat en una nova mobilització veinal per mostrar l'oposició a la instal•lació d'una Planta de Tractament de Residus Animals projectada al terme de La Pobla del Duc, que per les seua perillositat per a la salut de les persones i per al medi ambient afectarà a un gran número de municipis de la Vall d'Albaida.
La Caravana circulà per la CV-60 des de l’Olleria fins a Terrateig. Durant el trajecte s'anaren incorporat més vehicles que estigueren prop de dues hores circulant per la carretera. Amb esta acció, que alentia el trànsit en esta via, es posà de manifest l’oposició a la instal•lació de la Planta.
La Guàrdia Civil ha imposat multes als conductors participants en la Caravana per circular a poca velocitat. L’Assemblea Veïnal ha iniciat una campanya de recaptació de fons entre la ciutadania per a fer front a les multes de manera conjunta a la vegada que es denuncia este intent de reprimir i criminalitzar la protesta.
Des de la Plataforma contra la Planta de La Pobla del Duc s'anuncia que a pesar de les sancions continuaran amb les seues mobilitzacions i recorden els nombrosos perjudicis que comportarà la instal•lació de la Planta com: possibles contagis i afeccions en la salut de persones i animals, contaminació dels sòls, rius i aqüífers, contaminació de l'aire amb la crema d'animals que creen dioxines, greus impactes sobre les explotacions agrícoles de la zona, alt risc de contaminació per a la ramaderia llindant, insuportables olors susceptibles de ser transportades pel vent fins les poblacions veïnes i pèrdua de valor turístic.
L'Assamblea Veïnal seguirà lluitant conta una planta de residus animals que repercutirà en la degradació de la comarca de la Vall d'Albaida i que a més, en tot el procés relatiu a la seua aprovació i construcció, es troba ple d'irregularitats administratives que ja han sigut denunciades.
Número de compte: 3058 2278 22 2810600570 CAJAMAR
Titular compte: Amics dels Reis Mags d’Otos.
Concepte de l’ingrés: Ajuda econòmica contra la Planta de Residus Animals de La Pobla del Duc.
UNA COMARCA UNA FORÇA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada