dilluns, 14 de desembre del 2015

Nou vídeo sobre les promeses electorals de paralitzar la Planta de Residus Animals.



Segons les promeses preelectorals de les passades eleccions autonòmiques del passat 24 de maig d'aquest 2015, partit polítics com Compromís i Partit Socialista, hui en dia, caps del Govern Valencià. Van deixar entendre una certa esperança de paralitzar el projecte de la Planta de Residus Animals de categoria 1 i 2 a La Pobla del Duc.

Varen ser diverses les promeses anunciades abans de les eleccions.

Hui torbem més que esfumades eixes esperances, vegem més que perduda eixa fe dipositada en la veu dels polítics. Ja que resulta, que la gestió de Sig. Renovables del sr. Francisco Miguel Soria Cases, va ser aprovada per la Conselleria de l'anterior govern del PP, que segons eixes gestions, compleixen totes les normatives.

Per tant l'actual govern deuria indemnitzar a Sig. Renovables una gran quantitat d'euros, on suposem que no estan disposats i disposades a fer front. Però...

Què la Vall d'Albaida no val això i més?

Què el futur dels nostres no val això també?

Eixa és l'expressió d'alguns veïns i veïnes. A les hores, això vol dir que açò encara no ha acabat, i deguem seguir fent front a aquest tipus d'infraestructures per defensar el territori.

Ara nosaltres diguem "Ahir vaig dir pa i hui coca"

I ens responen amb aquella expressió Alcoiana "Nyas, coca!".

UNA COMARCA UNA FORÇA.

1 comentari:

  1. Ie, penya! Quant de temps! Soc el Miqui (d'Alzira)! Quantes voltes m'enrecorde de vosaltres! A vore si podem recuperar el contacte. Una abraçada amics, i força.

    ResponElimina